?

Log in

No account? Create an account
 
 
28 December 2005 @ 12:36 pm
 
Jos luet tämän, niin ole hyvä ja lähetä kommentti (vaikka emme puhuisikaan toisillemme juuri koskaan), muisto meistä joka on jotain TÄYSIN KEKSITTYÄ JA FIKTIIVISTÄ. Se voi olla mitä tahansa haluat, hyvää tai pahaa - MUTTA SEN TÄYTYY OLLA KEKSITTYÄ.
 
 
 
Nti Nightntinight on December 28th, 2005 10:56 am (UTC)
Auringonlasku silloin joskus vuonna miekka ja kypärä Niilin suistossa keskellä ei mitään. Ympärillä vain hiljainen luonto ja ne pari hassua alkuasukasta, jotka eivät osanneet hetkeäkään olla paikallaan. Aurinko vasten putousten jyrkkää kaarta < 3
oktetoitunut_yelena on December 28th, 2005 11:04 am (UTC)
No se kun leikattiin Aulilta etusormi ja lavastettiin se Antin murhasta ja Antin perheen murhasta ja se miten Antti rukoili meitä säästämään pikkupikku peniksensä mutta koska ollaan julmia Bill-Sloaneja niin leikattiin se Pendolino-pusseihin ja jätettiin rikospaikalle vaan Aulin ja Eerikan etusormet ja ne joutui vankilaan =))
angiepaperiunelmia on December 28th, 2005 01:07 pm (UTC)
Kun seilasimme turkoosilla merellä suurella merirosvolaivalla ja poltimme koko yön tupakkaa. Muistan kun nojasimme toisiimme ja puhalsin sinulle hetkellistä onnellisuutta savukiehkuroiden kautta. Me kumpikin toivoimme omaa sielunsiskoa rinnallemme sinä yönä, ja minä salaa mietin miksi meistä ei tullut ikinä siskoja.
Tuulenkantajakultasein on December 28th, 2005 01:13 pm (UTC)
Silloin ku me oltiin siellä Tarjan luona kahvilla ja kikateltiin Sirkan hiuksille.
hannaboisystem on December 28th, 2005 02:00 pm (UTC)
Silloin kun nauroit ettet koskaan oo herännyt painajaisiin, olisin halunnut hiipiä joka ikiseks rakastajaks sun uniin ja sammuttaa olohuoneen diskovalot, polttaa sun suitsukkeet molemmista päistä ja kertoo tahallisen viivytellysti että aikaa on ihan riittävästi jäljellä.

Love is a sick, sick word.
-niinipuu on December 28th, 2005 04:34 pm (UTC)
Viime kesänä löysimme metsästä sammaloituneen nukketalon sekä tikapuut. tikapuilla me istuttiin ja syötiin kolme pussia irtokarkkeja, mitkä ei olleet edes kovin hyviä.
♥nao_sadekas on December 28th, 2005 05:14 pm (UTC)
Muistan sen kuin eilisen; sinulla oli hiukset saparolla ja punainen mekko päällä. Seisoit nurmella ja lauloit minulle lauluja, joita en ollut koskaan ennen kuullutkaan. Taivaalla pilvet tekivät sydämiä ja me mietittiin, minkä värinen tuuli on.
Piiakorvike on December 29th, 2005 12:52 pm (UTC)
silloin kun taivas oli pelkkää mustaa kaarilla ja maattiin selällään märällä nurmella, opetettiin toisillemme kaikki tähtikuviot jotka osattiin ja ilma oli huuruista.
i'll be yours?yasui on December 30th, 2005 02:54 am (UTC)
se kun oltiin yö tokiossa, ei nukuttu koskaan, laulettiin karaokea ja syötiin neonvaloja, eikä edes väsyttänyt aamulla kun lennettiin koneella takaisin, koska
more than this - there is nothing
bwtw on December 30th, 2005 04:57 pm (UTC)
Kun oltiin tunnettu 1001 yötä, löysimme sateenkaaren, ja käveltiin sitä pitkin, sen jokaista polkua erikseen. Valkoista, keltaista, oranssia, punaista, violettia, sinistä, vihreää, ruskeaa ja mustaa. Löydettiin jokaisen päästä aarteinen kaupunki, ja tutkittiin niistä jokainen. Lopulta saimme siivet ja lensimme pois.
moanax on January 4th, 2006 11:44 pm (UTC)
Elämämme kauneimmat hetket auringonlaskusta auringonnousuun.
Sallasalpukka on August 31st, 2006 01:35 pm (UTC)
Yksi päivä kävelin sen pienen puiston läpi ihan vain siksi etten ollut käynyt siellä aikoihin. Näin sut lukemassa jotain kirjaa kirsikkapuun alla (se oli silloin kun kukat olivat juuri kuihtumaisillaan, sun hiuksiisi oli varissut vaaleanpunaisia lehtiä) ja ilmeesi oli niin keskittynyt, etten uskaltanut häiritä. Katsoin hetken, hymähdit itseksesi jollekin mitä olit juuri lukenut, ja jatkoin matkaani. Jäätelökojulla mietin olisiko pitänyt sanoa jotain.
arkkoni on December 5th, 2006 11:33 pm (UTC)
#Vastarintaliike - Taattua perseilyä jo vuodesta 2006. Ei oo paljoo näkyny :/
kaisastereotypia on July 15th, 2008 07:03 pm (UTC)
Ja se kun tanssimme sateessa. Yön pikkutunneilla puhuimme elämän makuisista päivistä.
Vanukepeltiburkki on September 5th, 2009 04:57 pm (UTC)
aijai, oli kyllä hyvät italodiskoreivit pitkään aikaan, yrittipä itse Robotnick:kin sua iskeä.